Индустриални врати

industrialnaIndustrial2-1industrial3-1

Индустриална стоманена ролетна врата

Стоманена ролетна врата, вътрешен монтаж

Индустриални ролетни врати

Индустриална ролетна врата - стоманен ламел, вътрешен монтаж

Индустриална ролетна врата

Индустриална стоманена ролетна врата

Индустриални ролетни врати

Индустриална ролетна врата

 

Ролетните врати са подходящи за индустриални отвори заради своята практичност. Изработват се по зададен размер. Могат да бъдат изработени в различни конфигурации.

Видове ролетни врати

Стоманени ролетни индустриални врати

са подходящи за помещения, складове и халета, за които не се изисква особена термоизолация.
Изработват се от плътни стоманени ламели Н105/0,6мм, поцинковани и прахово боядисани.
Стандартна окомпектовка – омега водачи с четки и гумени уплътнения,
– барабанно- пружинен механизъм подпомагащ вдигането на ролетката,
– кутия от цяла ламарина или от ламели
Автоматиката за индустриални врати ELSAMEC, с дистанционни управления или бутон – осигурява безшумна и сигурна работа на ролетната врата.

Индустриални ролетни врати
Индустиална врата ветроупорен ламел

Ролетни врати с ветроупорен ламел

Ветроупорният ламел се ползва за индустриални отвори с големи ширини (4м и нагоре). Формата му предпазва ролетната врата от силни ветрове, които могат да я изхвърлят.

 

Термоизолирани ролетни врати

Термоизолирани ролетни врати

За помещения, в които е нужна термоизолация ролетните врати могат да бъдат изработени от алуминиеви термоламели с височина 77 мм и дебелина 19мм. Максималната ширина на такава врата е ограничена до 6,50 м. Термоизолираните врати имат своите предимства пред стоманените врати- по леки, безшумни при движение, не ръждясват, имат по-добър естетически вид.
Стандартна окомплектовка – омега водачи, четки и гумени уплътнения, прагово уплътнение. Възможност за автоматизация с индустриален мотор ELSAMEC.

Секционни индустриални врати

Секционните врати се вдигат вертикално нагоре и завиват под прав или тъп ъгъл зад трегера. Задвижват се най-често автоматично. Подходящи за сервизи, промишлени халета до 8 метра ширина и 5-6 метра височина.

Основно качество на секционната врата е топлоизолация.

Секционните врати осигуряват максимална термоизолация на помещението. С 40мм си термопанел, с четиристранните гумени уплътнения секционната врата на практика запечатва гаража/халето/сервиза. Секционните врати са търсени там, където стените на помещението – гараж, сервиз, хале – са добре опаковани в изолация и остава само отворът да се подсигури.
Нашите немски секционни врати са с коефициент на топлопроводимост 1.0 W/m2K! Този коефициент е осигурен от дебелината на панела – 40 мм, от високоплътностната полиуретанова пяна без фреон, широките гумени уплътнения от 4 страни, гумените уплътнения между панелите.

Безшумност и лекота на движение

Въпреки че са най-масивните гаражни врати, секционните врати са безшумни и с тях се борави лесно дори при липса на мотор. Снабдени с немския мотор Marantec, секционните врати се превръщат в изключително съоръжение, с което е удоволствие да работи човек.

Максимална надеждност на работа

Релсовият път, пружините, колелцата, снадките – всичко при нашите немски секционни врати е изработено с оглед безопасността при работа. Всички наши врати по стандарт са снабдени със защита срещу падане. Материалите са от най-висококачествена стомана, гарантирана от марката ThyssenKrupp, Германия.

Изключителен външен вид

Секционните врати сами по себе си са разкрасяващ елемент за една фасада – независимо дали гараж, или автосервиз, или дори промишлено помещение. Възможни са комбинирането на видове релефи с цветове и дървесни декори.Възможност за вграждане на пешеходни врати, прозорци и други екстри.